mandag den 10. oktober 2011

Måske alligevel ikke så temperamentsfuld?

... Det har været en hård weekend!

Allerede da vi var på Patienthotellet blev Oliver tjekket af en læge og en børnelæge. Han laver sådan nogle spjæt en gang imellem og så bliver han derudover så fandens hysterisk. Han er enten glad og tilpas eller meget meget sur. Men vi blev forsikret om, at vores lille guldklump intet fejler - Højst lidt mere temperament end andre babyer.

Han har siden haft nogle ture dagligt, hvor han har været helt utrøstelig, og det er blevet værre og værre. De sidste par dage har han konstant været urolig. Vi troede det måske var hans mave - Jeg ammer med ammebrikker og det kan give lidt ekstra luft i hans lille mave - Måske han heller ikke fik nok mad? Vi har prøvet i nogle dage at afvænne ham fra brikkerne, men han vil simpelthen ikke spise uden, og hans hysteriske anfald bliver hverken færre eller kortere ved at forsøge.

Idag kom Sundhedsplejersken (for 2. gang siden vi kom hjem), og det havde vi glædet os meget til - Måske hun kunne fortælle om det var maven der bøvlede. Hun undersøgte Oliver og pludselig er det meget tydeligt, at hele hans krop faktisk søger til den ene side. Der er rigtig mange ting der går op for os under den her undersøgelse, og samtidig med at man selvfølgelig ikke håber, at ens lille baby har ondt så er det alligevel befriende, at der er en årsag og at vi kan gøre noget ved det.

Oliver blev selvfølgelig også vejet og målt. Han vejer nu 4780 gram og måler 56 cm! Hvilket er over alt forventning og virkelig flot, sagde Sundhedsplejersken. Det kan måske endda tyde på, at Oliver har trøstespist lidt.. men i hvert fald - Amningen fejler ikke noget! Og maven var fin og blød, så det gør den formentlig heller ikke :o).

Vi ringer til forskellige kiropraktorer, som har med børn at gøre.. Den ene er til møde og den anden har først en tid d. 17... Om 1 uge! Det kunne vores lille dyrebare baby altså ikke vente på! Så vi ringede til min søsters kiropraktor, som også har erfaring med børn, og der fik vi en tid 40 minutter senere. Oliver blev undersøgt, og Henrik (som den rare kiropraktor hedder) fortæller os, at han sagtens kan mærke, at der er noget der ikke sidder helt som det skal. Han forsikrer os dog om, at det ikke er slemt og det kan vi sagtens få fikset. Dejligt! Moderen måtte tude lidt i ny og næ, det er altså ikke nemt at se sin lille baby blive trykket på.

Oliver har sovet siden han blev sat i autostolen, så hvorvidt det har virket med første omgang vides endnu ikke, men vi håber :o). Måske er han alligevel ikke så temperamentsfuld? Han har muligvis bare ondt.
Moderen blev beordret søvn af Sundhedsplejersken, så nu vil jeg ligge mig ved siden af min søn ;o).

Oliver 20 dage gammel - Det er meget tydeligt at se hvordan hans krop "buer".

Ingen kommentarer:

Send en kommentar