fredag den 16. november 2012

... Er det snart jul?

Ja, det skulle man næsten tro. I min branche skal der en del forberedelse til inden julehandlen starter - det er sjovt, spændende men det kræver også et højt tempo og en masse arbejde :o).

Herhjemme går det godt. Oliver har haft en periode (efter han var syg og væk fra vuggestuen næsten 14 dage), hvor han har været lidt ked af det, når vi har afleveret ham. Det er endelig ved at vende igen og de fleste dage suser han igen af sted.

Han snakker mere og mere, men der kommer ikke mange nye ord, man hold da op hvor kommer der mange lyde og forsøg på at sige en masse - det lyder så sjovt! Det synes han også selv, så han griner vildt samtidig.

Han er begyndt at gemme ting ret godt. Jeg finder ofte sutter, biler og klodser i vasketøjskurvene, skuffer og skabe - så er det jo ikke så mærkeligt at man kan lede længe efter tingene.

Han spiser mere eller mindre alting selv eller med gaffel - undtagen grød og yoghurt, det går ikke så godt med skeen. Det holder ham godt beskæftiget imens han sidder ved bordet og vi slipper for en del brok - jubii!

Torsdag i sidste uge fik han taget billeder i vuggestuen, de er blevet rigtig fine og vi skal helt sikkert have bestilt lidt af hvert. Vil du se?


Og så lidt reklame for Jysk Børnefoto samtidig, det er vel ok.. Billederne er i hvert fald skønne! :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar