søndag den 6. november 2011

Min lille trold!

Åha, det går desværre stadig op og ned her.. Vi var ved fysioterapeut i fredags, men efter grundig undersøgelse kunne hun konstatere, at hun ikke kan hjælpe ham. Der er ikke længere noget der er skævt, så det har kiropraktoren sørget for. Men Olivers adfærd er præget af, at det har gjort meget ondt. Så han forsøger at undgå nogle ting, fordi de plejer at gøre ondt..

Men hvorfor skriger han så stadigvæk? Ja, vi ved det desværre ikke.. Men der tegner sig alligevel et lille mønster - Når først han har været vågen i mere end 1½ time, så bliver han noget mere ked af det end normalt, og der skal ikke foregå noget helt vildt når han er vågen.. F.eks. har legetæppet aldrig været det store hit, så vi forsøger at holde ham lidt i ro, og heldigvis siger man jo også, at forældrene er det bedste legetøj den første tid! Og så bliver han svøbt godt ind, når han skal puttes.. Det lykkes meget godt, hvis ikke han i forvejen er blevet "ustyrlig".. :o).

Næste skridt bliver sandsynligvis en zoneterapeut eller en kranio sakral terapeut.. Nu må vi se.

De fleste dage er bare noget værre møg, men heldigvis er der også nogle gode imellem! Så gode at min lille trold smilede og grinede længe nok til, at der kunne tages billeder! De er lidt slørrede - moderen grinede nemlig også.. ;o).

Billederne er taget i onsdags, da Oliver var 6 uger (+ 1 dag).




1 kommentar:

  1. Årh hvor er han dog kær!
    Der ér virkelig ikke noget bedre, end når de kære små sender et dejlig smil til os!

    SvarSlet