onsdag den 16. november 2011

Pas på de grønne monstre!

Endnu en god dag er ved at være gået! Oliver sov fra 21.45 til 6.45, kun afbrudt af en amning kl. 2.15 hvorefter han straks sov videre.. Så godt nok sov han ikke igennem, men det var da nemt! Ellers har idag været præcis som igår.. Og ja, han er også urolig nu her.. ;o). Det er sku lidt synd, at han nu skal have ondt i maven.. Vi ved ikke helt hvorfor, men vi giver nok lidt de skide ammebrikker skylden! (Men ok, uden dem, havde han jo aldrig fået gang i den amning).. Vi håber, at vi snart kan komme af med dem, når nu han er blevet mere rolig.. Men én ting af gangen.. :o).

Min kæreste startede i praktik i en børnehave i mandags. Han er væk flere timer end når han er i skole, så vi havde begge frygtet det lidt! Men det er bare gået så godt, jo! Både herhjemme.. Men også i børnehaven.. ;o). Han kan fortælle de sjoveste historier om de sødeste børn.. (Ja, der er allerede 2 børn, han overvejer at stjæle med hjem... Ups, synes vi har nok i Oliver lige nu, haha).

Han har blandt andet lært, at det er de grønne monstre der er de farligste! De spiser dig nemlig.. Og så kan man ikke gå! Så det er jo nyttig viden ;o). Et andet barn er helt sikker på, at julemanden findes, også selvom en noget yngre pige, forsøgte at overbevise ham om, at julemanden altså ikke findes! Drengens argument lød således: "Mor og far er trætte, når de kommer hjem fra arbejde, så de køber ikke julegaver om aftenen - Så hvem skal ellers komme med julegaverne?" - Godt ord igen! Børn er da fantastiske.. Ih, hvor jeg glæder mig til, at Oliver kommer med guldkorn.. hihi.. :o).

Dagens hyggebilleder!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar