torsdag den 17. oktober 2013

Efterår og ferie..

Her er sku lidt stille - jeg ved det godt! Men seriøst, vi nyder virkelig bare et sundt og raskt barn og ingen stress og jag - Og vi har alle 3 ferie i denne uge, det er perfekt! :o)

Vi har faktisk ikke lavet det vilde, det er ren afslapning. I søndags var vi på besøg hos min far og Lise, da Amalie (Lises datter) holdte fødselsdag. Det var rigtig hyggeligt, og Oliver synes altid det er så skægt med både hunde og katte. Ellers har Oliver sovet lange middagslure (3-3½ time), så vi har "kun" nået ture i skoven, på legepladsen, gåture og hjemmehygge. Men det er sku også hyggeligt! :o)

Oliver & Ronni i skoven.
Uhm, mums... Oste og kiks.
Oliver elsker at spille fodbold.
"Se, boooold!"
Oliver fik malebøger i fødselsdagsgave, den ene er blevet taget i brug i dag - Det er som om, han ikke har nænnet det.. :D
1 stk. lækker og putteklar Oliver i dag :o)
Han kan rigtig godt lide at se Mickey Mouses Klubhus, han sætter sig godt til rette i sofaen sammen med sin Mickey Mouse bamse, og så forsøger han ellers at "deltage". Til jer der ikke har set det, så gør de meget ud af at få børnene til at være med, de skal gøre ting, sige ting, kalde på ting osv.

I et afsnit vild Mickey bare gerne sidde i sin gode stol og læse en bog. Her finder Oliver altid sin Pixie bog med Mickey Mouse og sætter sig i sin stol. Til sidst i dette afsnit falder Mickey i søvn i sin stol - Det gjorde Oliver så også i dag ;o). Eller... Rævesøvn! Jeg fik sådan lidt af det optaget, men man skal lytte godt efter for at høre hans "sove/snorke-lyde".


 I dag har vi haft besøg af mødregruppen, og som altid har det været mega hyggeligt! :o)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar