mandag den 6. februar 2012

At sove er skønt...

...om natten!

Vi har simpelthen fået sådan et dejligt aften/putte ritual.. og natten er blevet så "nem". Den starter lidt tidligt, men sådan er det nok, når han ikke rigtig gider at sove om dagen.

Han bliver puttet allerede ved 19-tiden, der får han flasken i soveværelset og bliver så puttet. Nogen gange falder han i søvn med det samme, andre gange synger jeg en sang eller læser en historie, og så kan der godt gå en halv times tid før han falder i søvn, helt af sig selv.
Andre gange lyder det sådan her (Klippet er lidt langt, men bare rolig jeg får tændt lyset ret hurtigt):


Han vågner tit (ikke altid) efter 40 min (som han plejer om dagen), men han er kun halvt vågen, han får så sutten og efter få minutter er han helt væk igen. Så sover han ca. 4 timer og bliver meget urolig, han er ikke vågen, men skal have sutten 15 gange og så ligger han og bokser med arme og ben. Nogen gange tager vi ham over i vores seng og så falder han ret hurtigt til ro. Så sover han ca. 4 timer og så starter showet igen, hvis han ikke allerede er i vores seng, så kommer han det nu (kl. er 3-4 stykker om natten), ellers vågner jeg helt og falder aldrig i søvn igen, hvis jeg skal sidde ved hans seng og holde øje). De sidste morgener er han så vågnet glad og snakkende ca. kl. 7, der får han så mad (der har han ikke spist siden kl. 19), og så tager han tit lige en lille lur på en lille times tid.

Aaaahhh, mor er ikke så træt længere.. ;o). Og når han har de her nætter, så bliver han faktisk ikke så pylret om dagen, selvom han kun sover 40 minutter af gangen.

Jo jo, barnet har rytme... meeeeen, de holder ikke så længe af gangen, så nu må vi se.. ;o).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar