onsdag den 28. marts 2012

Altanhygge..

I en meget lang periode måtte vi gå rundt med barnevognen, når Oliver skulle sove.. Vi har ikke noget sted at stille den, og han ville kun sove i den (om dagen).. Vi prøvede at tage barnevognen med ud på vores meget lille altan, men nej.. Det lykkedes kun en enkelt gang at få ham til at sove der.

Man bliver altså rigtig træt, træt, træt når man har et barn der skal underholdes hele tiden, eller kræver at man vader rundt med ham.. Så jeg besluttede, at den lille laban ikke skulle holde mor her for nar! Den ene gang han faldt i søvn derude betød jo, at det kunne lade sig gøre! Men der var også utrolig meget stress på, når det var.. Barnevognen skulle først hentes op, skilles ad, møves ud, samles.. Og så først derefter kunne Oliver blive puttet. Og hvis ikke han faldt i søvn, så skulle det hele jo ind og ned igen.. Lige til at blive skør af!

Så vi købte en meget billig brugt Emmaljunga barnevogn til altanen. Den er virkelig fin! Den er falmet i betrækket, men fejler ellers intet.. Stellet er helt uden rust. Så til en altan er den mere end de 600 kr. vi gav værd! Der fulgte endda insektnet og regnslag med. Vi måtte ud og købe en sele til den, og så havde vi 2 stk. bamser til at hænge op (som jeg fik gratis med en forsendelse af andre baby-ting for lang lang tid siden). Så blev den jo helt hyggelig!


Og efter lidt tilvænning og nogen gange også lidt brok, så sover han der! Det bliver dog lidt varmt om eftermiddagen, når solen er på - så vi måtte også ud og finde en lille parasol.. Min mor lavede lidt "field research" og så fandt hun den bredeste og billigste på nettet - sådan! :o).

Men se ham lige..


Det ser da vældig hyggeligt ud.. :o).

Og nu kan jeg rent faktisk få slappet lidt af, mad i maven.. Smide en vask i maskinen... Nå ja.. Oftest kun 40 minutter af gangen, men de bliver nydt! :o).

I nat skal han for første gang sove på sit eget værelse... Uha, det bliver lidt spændende!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar