fredag den 25. maj 2012

Man skulle have været fisk..

.. Vand, vand, vand. Det ville være rart hvis man kunne pjaske dagen lang i den her hede!

Oliver og jeg har været i svømmehal sammen med Majbritt og Ida (fra mødregruppen). Vi kørte efter deres eftermiddagslur (som de heldigvis puttede sig til ret tidligt). Inden vi havde set os om var der gået 4 timer og vi var hjemme igen - med meget trætte børn. Men hold op, hvor har de hygget sig. Den ene mere vild end den anden. Pjask pjask. Vi var både i varmtvandsbassinet, soppebassinet (som altså er lidt for dybt til at de kan sidde selv endnu) og et legebassin.

Og hold da op, hvor de snakker.. Med os og med hinanden, det er så sjovt at høre på.. :o). Oliver har fået en del nye lyde i dag, og han lyder mere eller mindre sådan her. Bare spørg min nabo, Birgitte, som kunne høre ham helt nede på gaden tidligere i dag.. ;o).

Køreturen hjem var lidt hård for dem, især Oliver der brød ud i gråd fordi han var blevet SÅ træt. Til sidst faldt han i søvn, og det var vist godt nok. Så måtte vi skubbe sengetiden lidt, men skidt med det - det har været en dejlig dag.. :o).

Og her er lidt billeder af de to banditter. De er taget efter svømmeturen, hvor de lige fik lidt mad inden turen hjem. Og man kan nærmest se hvordan de fortæller.

"Det var SÅ sjovt, mor!"
Majbritt forsøger at fange begges opmærksomhed på samme tid. Svært med trætte basser!
Ida fortæller om sin første tur i svømmehal.
"Er vi så færdige nu?" - Stadig med glimt i øjnene, selvom de er trætte.. :o)
Jep, dette billede er lige taget. Helt færdig Oliver, som ellers aldrig kan finde ro på maven (Hvorfor skulle man det, når man kan kravle?!) - Og han har endda smidt sut og vender den forkerte vej, hehe. En sms fra Majbritt har lige fortalt mig, at Ida ligger præcist lige sådan og sover lige nu. Måske de øver svømning?
 Vi takker for en dejlig dag.. :o).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar