torsdag den 24. maj 2012

Skønne dage, lange nætter...

Så blev det sommer! Det nyder vi rigtig meget om dagen..
(Inden du tænker; bla bla bla og trykker videre, så se lige klippet i bunden af indlægget).

Der er skygge frem til middag på vores altan, så Oliver får sig en dejlig formiddagslur :o).
Det er værre om eftermiddagen, der er solen lige på og alle tiltag er bare ikke nok til at få temperaturen ned, så de sidste par dage er vi taget på tur, og så har Oliver fået en god plads i skyggen, når han sover.. Vi har rigtig hygget os!

I mandags havde vi besøg af mødregruppen, hyggeligt som altid. Efterfølgende gik nogen af os en tur med ungerne, Oliver fik sig en lur i barnevognen imens og vågnede først, da vi var på vej hjem. Han ville gerne op at sidde, men vi havde ikke nogen solhat, så han fik lov til at låne Albertes.. ;o).


I tirsdags var vi på tur med Maria og Frederik (fra mødregruppen), vi gik i Doktorparken med madpakker og tæpper. Det var blevet ret overskyet da vi gik hjemmefra, så der var ikke meget sol at hente imens de små sov.. Men skidt, det var varmt nok og de små hyggede sig.
Oliver i Doktorparken - I græsset for første gang.
I går tog Oliver og jeg op i min mors have. Hun var godt nok ikke hjemme, da vi kom.. Men så er det godt at man har nøgle til det hele + mormors barnevogn.

Lidt solcreme på arme og ansigt, så var vi klar til at kravle i græsset - i skyggen.

Tjuhej, hvor det går!
Så blev det tid til eftermiddagslur.
Min mor har drømt om dette siden hende og Finn købte deres hus. Det er en krog i det ene hjørne af haven, hvor der er skygge det meste af dagen grundet nogle højre træer. Da de flyttede ind sagde hun, at lige der skulle hendes kommende børnebørn stå i barnevognen og sove. Det skete så for første gang i går, og heldigvis nåede hun hjem og så det.. ;o).

Frisk efter sin lur. Jeg er pjattet med det her billede, elsker.. ELSKER de øjne.. :o).
Ja, nætterne er så af en helt anden slags. I mandags fandt han ud af at stille sig op i sengen. Så når han bliver puttet vil bare ikke sove. Han er mega træt, men så snart vi går så kalder han, kravler rundt i sengen og stiller sig op. Før tog det ingen tid, nu tager det evigheder. Han vågner 100 gange i løbet af natten, græder helt vildt, eller griner helt vildt.. Står op, kravler rundt.. Han får selvfølgelig mere væske pga. varmen. Og har også drukket noget mere mælk end han plejer.

Det er knapt 2 uger siden han lærte at kravle, han har lært at stille sig op nu her, det er mega varmt og der er 3 tænder på vej.. Det er jo ikke så underligt, at han er forvirret.. Men det er sku lidt hårdt at være mor og ikke få sin søvn.. Eller søvn i det hele taget.. ;o).

Se lige med her... Forestil dig at få ham her til at falde i søvn! Og tænd lige for lyden, jeg tør næsten love, at du smiler.. ;o).


I dag kl. 14 kommer vores sundhedsplejerske, det bliver rigtig spændende at høre hvad hun har at sige om Oliver. Og også at få ham målt og vejet! :o).

2 kommentarer:

  1. Ja, jeg smilede:) hvor er han kær:) Kender kun alt for godt til manglende nattesøvn. mindstemanden har vokseværk som holder ham vågen om natten til tider!

    http://hvisvindenvender.blogspot.com/

    SvarSlet
    Svar
    1. Puha, det lyder også hårdt! Ja, det er vist bare med at affinde sig med at nattesøvn er noget man må vente med til de engang er flyttet hjemmefra.. ;o).

      Slet