tirsdag den 2. oktober 2012

1 år...

Og lidt til.
- En meget forsinket update, men det der arbejde tager rigtig meget af min tid og resten af den nyder jeg Oliver, og når han sover så er jeg nærmest også putteklar.. ;o). Jeg kan godt mærke, at det lige tager lidt tid før man igen er inde i rytmen, og nu er det jo trods alt en noget anden rytme end før vi fik Oliver.

Oliver og jeg holder fri i dag, det har været tiltrængt efter 8 arbejdsdage. Vi har hygget hele formiddagen (ja, faktisk siden kl. 5.30 - jubii!) og nu får han sig en lur sammen med Peter Plys.

Oliver & Peter tager sig en lur.
Oliver blev jo 1 år den 20. september - og hermed får I en status :o)

1 års status:

Aktiviteter:  Ved sidste update havde Oliver næsten lige taget sine første skridt - Nu går han uafbrudt og hele dagen lang. Jeg vil faktisk næsten påstå, at han løber rundt! Det er ikke meget der bliver kravlet længere (Hurra for det - vi var nemlig lige begyndt at få de første par hullede bukser).
Han går stadig rigtig meget rundt med sin gåvogn, det er uden tvivl det legetøj han har brugt allermest.

Han klatrer uden problemer op i sofaen og så sidder han der - hvis fjernbetjeningen er i nærheden så tænder han selvfølgelig lige Tv'et. Han er kun faldet ned fra sofaen én gang (7,9,13).

Han er sørme også begyndt at klappe! Det ser så kært ud :o). Jeg har forsøgt at filme ham, men nej.. Det kommer nok og så får I ham at se med det samme.. ;o).

Oliver med Duplo og biler.

Han har fået en masse nyt legetøj til sin fødselsdag og han leger faktisk med det hele. Af det "gamle" legetøj så hitter boldene stadig og så er han igen blevet rigtig glad for sin Fisher-Price Laugh & Learn hund, den snakker han utrolig meget med og rocker med, når hun synger :o).


Oliver med sin Fisher-Price hund.
Derudover så er han jo virkelig begyndt at lege "rigtige" lege nu. Han løber efter os, løber fra os, gemmer sig, rører i gryder og skåle, lader som om han drikker af legekopperne. Og så laver han ellers små løjer i hele lejligheden. Det er nu lidt sjovt!


Et lidt sjovt syn her til morgen.
Ord & lyde: Han sludrer som altid rigtig meget, men nu er der også begyndt at komme rigtige ord!
Han siger: Ja, nej, hov, nå og "Hva' det?" - især "Nå!" bliver sagt en del.

Tænder: Der er ikke kommet nye tænder til, så 8 stk.. :o)

Mad: Han spiser alt undtagen pasta, det gider han bare ikke - mærkelige barn. Han drikker helt selv af kop nu, og er rimelig god til det, hvis der ellers ikke er for meget i koppen.. ;o).

Mmmmm... Ostehaps!
Søvn: Han bliver puttet ca. 19.30 og den sidste uges tid er han faldet i søvn i armene på mig, han er bare så træt! De fleste dage vågner han mellem 6 og 7. Vi har dog dage hvor han allerede vågner mellem 5 og 6 - Det er sådan liiiige tidligt nok. Men han sover næsten altid hele natten uden at vi er inde hos ham, og det er simpelthen så fantastisk og så er det til at leve med, at vi nogen gange er lidt tidligt oppe :o).
Morgenhygge :o)


Da han blev 1 år kæmpede vi stadig meget med lurene. 1 var for lidt - han blev så træt og ked af det. 2 var helt umuligt de fleste dage og vi brugte så lang tid på at putte ham og han var sur og tvær. Siden i onsdags har han kun sovet 1 lur. Han er selvfølgelig træt om aftenen, men det har været uden skrig og skrål. De dage han har sovet mindst har været 1,5 time og i går sov han 3 timer - så der mangler lige en rytme, men det skal han jo også lige finde ud af :o)


2 kommentarer:

  1. Han er simpelthen så sød og dygtig. Håber at der snart kommer en rytme igen :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have! :) Det går bedre fra dag til dag - I dag nåede han faktisk at blive puttet rigtigt uden at falde omkuld først.. ;o)

      Slet