fredag den 2. september 2011

Vente, vente, vente...

.. Det værste ved at være helt klar, er altså at der kun er ventetid tilbage.. ;o)

Kæresten er, efter 1 måneds ferie, startet på uddannelse igår. August er gået så stærkt, det har været dejligt at have ham herhjemme hos mig! Nu har jeg også rendt rundt her i 4 måneder og det er altså bare ikke særlig spændende, når man bare er mig.. ;o).

- Så hvis du har en god idé til et projekt jeg kan gå igang med, så hold dig ikke tilbage, hehe :o)

Mangler dog faktisk stadig at få lavet barnevognskæden, men alle materialerne er klar, så det er jo ikke noget der tager flere dage.. (Og slet ikke ca. 12 dage......).

Ellers må jeg bruge den sidste tid som gravid i godt selskab - En mor date i næste uge, besøg af gode veninder, Søs & Randi har været og spise her idag.. Og ja, kæresten er jo da også hjemme i løbet af dagen ;o). Det der med svømmehallen er nu heller ikke så tosset, vi har været afsted 3 gange nu, og det er bare dejligt!

Her er lige lidt billeder af det nærmest færdige børneværelse :o)

Puslepladsen med den fine uro :o)

Er simpelthen helt vild med den lampe, hehe.


Reol til legetøj osv. Den skal nok blive fyldt op ;o).



Close up af grebene på skufferne i reolen. Vi kom til at skifte de originale hvide ud med 2 elefanter ;o).


 Er vild med den tykke sengeformindsker, som bare gør sengen mere hyggelig. Han skal naturligvis sove i vuggen til at starte med. Vi har selv sat badeænder i lampen over sengen. Man kan nemt skifte motivet ud, som passer med en A4 side, så på sigt kan den lille fyr selv tegne motiver til sin lampe :o).


Ja, lidt Peter Plys har der sneget sig ind ;o). 
En meget tom vindueskarm, nogen idéer?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar