søndag den 24. juni 2012

9 måneder..

.. (d. 20. juni 2012).

9 måneder.. Det er alligevel lidt vildt. Vi har nu haft ham i armene lige så længe, som jeg har haft ham i min mave :o). Da vi i tirsdags besøgte vuggestuen fik jeg bildt dem ind, at han er 8½ måned.. Øhhhh. Men ok, de fleste dage ved jeg ikke hvilken dag, uge eller dato det er.. ;o).

9 måneders status:

Aktiviteter: Det går stærkt med kravleriet, han er blevet enormt hurtig. Han rejser sig stadig op af alting, og det gør han hele tiden. Jeg tror faktisk helst, at han vil stå op. Han har heller ikke problemer med det længere og han vælter meget sjældent. Han står helt nede på flad fod. Og så går han ellers rundt, hvis der er noget at holde ved. Det er mest rundt om sofaen og sofabordet. Han er begyndt at slippe med den ene hånd, og det går for det meste fint. For nyligt slipper han så med begge hænder, men det går altså slet ikke! Jeg aner ikke hvorfor han har så travlt..

Han kan sagtens gå et par skridt med sin gåvogn nu, men den triller altså ret hurtigt fra ham, selvom den er skruet til. Men sødt ser det ud :o).

Han kan også selv sætte sig op nu, det ser virkelig sødt ud :o).

Af legetøj så er det stadig boldene (som er kommet i et telt), hans gris og nøglerne der hitter. Boldene er især sjove fordi han kan trille rundt med dem. Så kravler han efter bolden og griner og sludrer helt vildt. Når han får fat i den sætter han sig op og ryster den indtil han taber den og så kravler han efter den igen... osv.. ;o).

Han klapper og vinker stadig ikke. Men han er begyndt at bevæge armene når vi vinker, så jeg tror han er ved at fange det. Han griner stadig bare, når vi klapper - det er selvfølgelig også helt fint! :o).

Oliver på sin 9 måneders dag.
Lyde: Der er faktisk ikke kommet så mange lyde til, det er som om at han bare skifter lidt imellem de lyde han har lært indtil nu. Men han "snakker" stadig rigtig meget. Nogen gange skælder han også lidt ud. Haha.

Tænder: De 3 tænder der var på vej i sidste måned er nu kommet frem, så han har 6 tænder. De kommer ikke helt så hurtigt som de nederste fortænder, men de er noget bredere. Han er ikke vild med at få børstet tænder, hold op han kan blive tosset, den lille rod!

Og her er så 5 ud af 6 tænder.. ;o). Han får vist mellemrum mellem fortænderne ligesom sin mor.
Mad: Han er blevet meget bedre til at tygge, så det med maden går meget bedre. Han får det dog stadig galt i halsen engang imellem, og jeg får stadig dårlige nerver af det. Han spiser nu bondebrød uden problemer og det meste af vores mad. Vi hakker dog stadig nogen ting, som f.eks. pastaskruer.

Søvn: Der er ingen problemer med at falde i søvn om aftenen (hvis han altså ikke er syg). Han kravler dog stadig rundt i sin seng, stiller sig op, snakker løs.. Og nu er han også begyndt at hoppe i sengen! Men han er glad og hygger sig indtil han falder i søvn af sig selv :o).

Han vågner stadig rigtig mange gange i løbet af natten, men på gode nætter er vi kun inde ved ham 2-3 gange. Han får stadig flaske ved 5-tiden, og så står han allerede op ved 6-tiden. Det er en kamp at få ham til at sove videre efter flasken. Han er mega træt, men kan vist bare ikke finde ro igen. Det hjælper ikke længere at tage ham med ind i vores seng og barnevognen er heller ikke et hit på det tidspunkt.

Søvnen i løbet af dagen har ikke ændret sig, han sover 2 lure, og det er helt fint, han er i godt humør indtil kl. 19.30, hvor han bliver puttet.

Thor Pilsner; man er vel fra Randers. Bare rolig, dåsen er ikke åben.. ;o).
Vægt & mål: Hov. Vi må lige have gang i vægten og målebåndet en af dagene :o).


Ingen kommentarer:

Send en kommentar