mandag den 18. marts 2013

Opdatering om ører...

Så kom vi af sted til ørelæge. Oliver var ikke meget for at blive kigget på, men det gik rimelig fint.

Det ene øre var der ikke noget at se på, men i det andet var der væske osv. Det anede vi nok, da vi fik samme besked ved lægen i sidste uge. Ørelægen undrede sig lidt over Olivers forløb og synes han bør få dræn, hvis det fortsætter. Men han vil først være helt sikker på, at det er mellemørebetændelse, så vi skal til tjek igen om 1 måned - og hvis der opstår noget med ørerne inden vil han straks se ham.

I øvrigt mente han at det vi har fået mod ørerne her 4. gang er det bedste der findes, så hvis ikke det tager betændelsen helt er det mærkeligt... Nu må vi se, vi håber virkelig VIRKELIG, at det er slut med det bøvl nu. Egentlig havde vi håbet, at ørerne var helt fine i dag, men det væske der forlader åbenbart først ørerne senere. Han får stadig medicinen, og skal have det 2 dage endnu.

I morgen har jeg fri.. Vi starter med et smut til frisør om formiddagen, legeaftale efterfølgende og så håber jeg på at vejret bliver fint nok til at køre en trailer til Hay lagersalg. Og at jeg er heldig at finde bordet, når jeg når frem! :o)

Det ser nu ellers så hyggeligt ud herhjemme lige nu! Hyggeligt på den der; godt-at-det-er-midlertidigt-måde. Klapstole er altså bare ikke et hit.. :o).


1 kommentar:

  1. Hvad skal I igrunden med et nyt spisebord, det ser da vældig hyggeligt ud? ;-)

    SvarSlet