søndag den 8. juli 2012

At vinke og vælte...

Oliver er begyndt at vinke. Den første han vinkede til var en sælger i Babysam. Han var også meget flink og hjælpsom, især når man tænker på alle de spørgsmål vi stillede ham ang. autostole.. Lige pludselig begyndte Oliver at vinke til ham.. Haha. Han vinker ikke sådan kun med hånden.. Det er hele armen der kører rundt, sødt ser det ud.

Men han er helt umulig at tage billeder af - stadigvæk. Så I kan ikke se det. Han stopper med alt hvad han har gang i og så storsmiler han, eller bliver sur over at han ikke må få kameraet. Hidsigprop.

Han stiller sig op af alting. Og slipper. Han øver virkelig at stå selv, hele tiden. Heldigvis har han fanget, at det gør ondt at vælte, så han er blevet rigtig god til at sætte sig på måsen eller læne sig frem mod os, sofaen eller hvad han nu lige står i nærheden af. Jeg tror ikke det varer længe - Han kan stå et par sekunder nu. Han er meget stolt og smiler kækt imens!

Her er lidt billeder fra i dag, hvor han har rendt rundt i sin sommerdragt fra Katvig, som er genial i den her varme! Mest fordi knæene lige er dækket, så det gør ikke ondt at kravle med den på.

Kom nu, far!
Mmmm.. Vand! Man skal dælme ikke tage drengens vandglas, så bliver han tosset!
Og så tilbage til mor. Ind og se tennis.. ;o)
Eller.. Forsøge at stå op og falde frem. Se stolt ud. Forsøge at stå op og falde frem.
Se mig mor, jeg gjorde det næsten!
Giv mig så det kamera!

2 kommentarer:

  1. Der er da virkelig gang i ham :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Der er vildt meget gang i ham! Han er en rigtig vildbasse :o)

      Slet