fredag den 6. juli 2012

Ferietid..

.. Vi er her endnu! Det er bare ferietid og dagene går med alt andet end at blogge :o).
(Inden du tænker bla bla bla og trykker væk, så tjek videoen nederst - den er sjov!)

Fra lørdag til søndag var sov vi alle tre hos min mor og Finn. Lørdag var der årligt familiekomsammen. Det var rigtig hyggeligt og da Oliver blev sluppet løs på græsset, så synes han også at det var sjovt.. ;o). Vi var rigtig heldige med vejret, så vi kunne uden problemer sidde ude hele dagen og aftenen. Vi var 40 i alt, så der er lidt at holde styr på :o).

Det var rart at kunne hjælpe med oprydning og så bare smutte i seng bagefter. Oliver boblede helt til kl. 5.40 ;o). Siden da er han dog vågnet mellem kl. 6 og 7, så det går fremad.

Siden sidst har vi også fået endnu et tilbud om vuggestue (vi var stadig skrevet op til et par stykker, som vi havde prioriteret). Den har vi set og selvom det også var et skønt sted, så holder vi fast i den anden - der var bare noget der, som er helt rigtigt for os og Oliver :o).

I går kørte vi hjem til Oliver oldemor (Ronnis mormor). Det er kun anden gang hun ser Oliver, og ja det er virkelig meget for dårligt, men men men.. Nå, men trods det så nåede han kun lige ud af autostolen før han nærmest sprang i armene på hende. Det var nu helt godt, for hun kunne heller ikke stå for ham.. ;o).

Oliver og Oldemor Mary
Den ene mere solgt end den anden :o)
Oliver leger med Oldemors legetøj (og noget af det har faktisk være Ronnis - sjovt!)
Den er ikke levende, men meget sjov alligevel!


Han var i et herligt humør hele dagen. Oldemor passede et par af naboens hunde, så der var vi med ovre. Det er sådan nogle små nogen, som gøer helt vildt. Oliver flækkede af grin over dem, det var så morsomt. Vi blev og sov. Og sådan her ser det ud lige før sengetid, når Oliver pjatter med sin Oldemor.


Jeg var desværre lidt langsom til at få sat kameraet i gang, festen var noget længere end det her. Selvom det var varmt og lummert i nat, sov han godt. Vi kom hjem her i eftermiddag, og så kunne det ellers mærkes, at han var træt. Han sover også allerede tungt, lidt tidligere end normalt.

Oliver her til morgen :o).
Og nu må jeg runde af, der er kommet gæster.. ;o).

God weekend! :o).

2 kommentarer:

  1. Han er lige til at spise..
    - Og SEJT at Oliver og Oldemor har samme frits :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak! :o)

      Og du har ret! Hahaha. Hmm, altså.. Olivers hår kan faktisk ikke rigtigt sidde på andre måder.. Måske det er tid til frisør igen.. ;o)

      Slet