mandag den 16. april 2012

Min helt fantastiske...

.. Mødregruppe.

Ja, men det er de altså!

Det er uden tvivl et af ugens højdepunkter, når Oliver og jeg skal være sammen med 4 skønne unger og deres mødre. De første par gange var det en lidt overvældende oplevelse for Oliver, som slet ikke kunne finde ro andre steder end hos sin mor, men det gik hurtigt over og nu folder han sig rigtig ud, når vi er sammen.

Vi ses 1 gang om ugen og har gjort det siden engang i november (hvis jeg husker rigtigt). Lige nu er det mandag (det roder vi lidt rundt i). Det er altid hyggeligt, der er altid noget at spise (mmm.. mad), og der er plads til alle. Og alles udfordringer. Vi snakker om ingenting og alting. Vi griner og græder. Griner heldigvis mest ;o).

Billedet er taget i februar.
Udover denne ene dag i ugen, så ses nogen af os også tirsdag og torsdag til fitness (jo jo, sådan noget stram op og bliv dig selv igen-fitness). Det er om formiddagen og passer ret godt med at ungerne får sig en lur og bagefter er de med og hygger/leger på gulvet ved siden af deres svedende mødre.

Fredag går Oliver til motorik sammen med Ida og Frederik (som også er fra mødregruppen). Vi er ikke så gode til at gå lige hjem bagefter, det bliver lige til en sludder, lidt mad eller lignende.

Så er der onsdag tilbage.. Og ja... Så er de hverdage gået. Man keder sig altså ikke på barsel, imens I andre render rundt og leger karriere. Der er da masser at give sig til! Især når man bor i en radius af 500 meter fra hinanden.

Øv, der er en hel uge til, at det er mandag igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar